Највећи кубански плесач свих времена Мајкл Фонц у Београду

Специјално издање највеће журке у региону, посвећено је једном од најбољих кубанских плесача свих времена Мајклу Фонцу, који ће 30. марта одржати плесни курс у просторијама Дечјег културног центра „Мајдан“, са својом партнерком Силвијом Ћапели.

Организатори најављују до сада невиђени плесни спектакл на нашим просторима.

„Београде, видимо се ускоро! Дружићемо се четири сата на радионицама и једва чекам да видим како напредујете. Такође, позивам све да дођу на спектакл, 30. марта у Студентски Културни Центар, чуо сам да Београд има фантастичну публику“, изјавио је Мајкл Фонц.

Мајкл Фонц је своје фантастично плесно умеће поделио са публиком и то у два играна филма, као и у једној телевизијској серији. Нашој публици је познат по улози у филму Улични плес 2.

Фонц ће поделити своје плесно знање са београдском публиком, где ће одржати плесни курс, и то у трајању од четири сата. Сви заљубљеници плеса могу уживати, учити и вредно радити на побољшању технике плесова у којима Фонц бриљира: афро-кјубан, балет, савремени плес, џез, хип-хоп, фламенко, као и многе друге латино-америчке плесове.

Мајкл Фонц је инструктор, кореограф и плесач. Рођен је 1976. године на Куби. Знање из балета, савременог и модерног плеса, стицао је у кабареу „Тропикана“, на Куби, који је уједно и најпознатији кабаре на свету.

Године 2000. преселио у Италију, са групом „Ире Бата“, где је надограђивао своје знање, што у самој групи, од великих плесних учитеља и многих других.

На светском конгресу салсе 2006. године у Варшави, освојио је награду за најбољу кореографију и најбољег плесача.

Плесни клуб „Ал Центро“ основан је 2012. године од групе заљубљеника и поштовалаца плеса. Са жељом да расплешу Београд, не посустају, те њихове часове и семинаре похађа велики број београђана. Домаћини су најпосећенијих плесних журки на Балкану, као и у овом делу Европе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару