Ништа од музичког спектакла на 53. Супербоулу

Разочарање љубитеља америчког фудбала које је током првог полувремена 53. Супербоула пратило неефикасну игру на терену наставило се и током шоу-програма. Општи утисак – „Марун фајв“ и Тревис Скот разочарали (Америку).

Ништа од музичког спектакла на 53. Супербоулу Ништа од музичког спектакла на 53. Супербоулу

Нервоза која је пратила избор извођача на финалној утакмици професионалне лиге америчког фудбала изгледа да је узела свој данак. 

Американци су прилично разочарано реаговали на наступ групе „Марун фајв“ и Тревиса Скота у паузи између два полувремена, називајући га најгорим међу традиционално спектакуларним музичким програмима Супербоула.

После једнако неубедљивог Џастина Тимберлејка прошле године, амерички медији сматрају да ће органзиаторима бити изузетно тешко да било кога убеде да наступа у наредном финалу.

Сам наступ прошао је без инцидената, а момци из групе „Марун фајв“ трудили су се да дају све од себе изводећи добро познате нумере This love, Girls Like You, She Will Be Loved и Sugar.

Адам Левин се, у једном моменту, отарасио „сувишне одеће“ и открио тетовирани торзо, што је, како пишу бројни медији, био „врхунац узбуђења током, иначе, прилично млаког и неупечатљивог наступа“.

Излазак репера Тревиса Скота на сцену најављен је помпезно. Анимирани јунак Сунђер Боб Коцкалоне, а затим и светлосна инсталација означили су почетак хита Sicko Mode.

У неку руку домаћин јер је из Атланте где је одиграна финална утакмица, члан двојца „Ауткаст“, хип-хопер Биг Бој није поправио утисак о музичком делу најгледанијег догађаја на америчкој телевизији.

Корисници Твитера нису чекали да ватромет означи крај „музичког мучења“ већ су своје утиске износили све време на мрежи. Многи су упоређивали Левинову мајицу са својим јастучићима за софу и завесама, неки су се задржали на оцени да је наступ Сунђер Боба био врхунац вечери, а много је и оних који су се клели да никада више неће гледати ни финале ни његов музички део.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару