Послушајте "A Real Good Kid", трећи албум Мајка Познера

Нови албум америчког кантаутора, песника и продуцента Мајка Познера осликава две најтеже године у његовом животу. Треће студијско издање овог уметника названо је "A Real Good Kid", а у фокусу песама су љубав, бол и помирење.

Три године након претходног албума, Познер представља публици издање са 11 нумера. A Real Good Kid доказ је да је Познер напредовао као извођач, текстописац и продуцент, како музички, тако и као приповедач.

Нумере међу којима су Move On, Stuck In the Middle, Song About You говоре о свим околностима у којима се Мајк нашао у претходном периоду и до којих га је живот довео. Овог пута уметник отворено говори о својим осећањима – љубави, болу и помирењу.

„Овај албум говори о болу, губитку и радости која затим долази. Ради се о сазнању да мој отац има неизлечиви тумор мозга. Ради се о продаји моје куће у Лос Анђелесу, да бих се вратио у кућу у којој сам одрастао и будем са њим до краја. Ради се о заљубљивању након његове смрти. Ради се о томе да се и тај однос распада и да заправо не знам зашто. Ради се о томе да се мир некако пронађе и у свему томе“, објашњава Познер.

Већ 2009. године, као 20-годишњак Мајк Познер постаје један од најпрепознатљивијих гласова на светској сцени, а осим као кантаутор, постаје познат и као човек који стоји иза хитова Sugar групе „Марун фајв“, Boyfriend који изводи Џастин Бибер и Beneath Your Beautiful коју су заједно отпевали „Лабринт“ и Емели Санде.

Осим тога, на листи оних са којима је сарађивао налазе се важна имена музичке индустрије међу којима су Фарел, Виз Калифа, Ти Ај, Снуп Дог и Авићи.

Најслушанији сингл америчког извођача је I Took a Pill In Ibiza из 2016. године, који је до сада стримован више од три милијарде пута, Спотифај ју је прогласио једном од најстримованијих песама, а била је номинована и за Греми награду у категорији за песму године.

Издање A Real Good Kid у Србији је доступно преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару