Британска ди-џеј звезда Алан Фицпатрик 8. фебруара у Београду

Британски ди-џеј и продуцент Алан Фицпатрик, који је од андерграунд техно извођача постао један од глобалних хедлајнера, наступиће у петак 8. фебруара у „Хангару“ у Луци Београд.

Фицпатрик ће наступити уз подршку Питера Портмана најмлађег домаћег представника на светском такмичењу "Burn Residency" одржаном на Ибици и ди-џеј двојца Timmy Mendeljejev b2b CWTCH, предводнике "Oscillate" музичког концепта.

Алан Фицпатрик је у свет електронске музике ушао као клабер, откривши техно, да би убрзо затим почео са миксовањем сопствене музике и постао светски признати ди-џеј и продуцент.

Озбиљну репутацију стекао је након што се 2009. године придружио популарној издавачкој кући Адама Бејера – "Drumcode", где је развио способност да комбинује и сједини различите стилове у сопственој продукцији. Издања као што су Skeksis, Always Something For Nothing, For An Endless Night, Prometheus, Love Siren, Truant и Reflections најбољи су показатељи Аланове завидне продукцијске вештине да направи популарне нумере које разноврсна публика воли.

Редовно наступа у култном лондонском клубу „Фабрик“, за који је 2016. направио и првим микс албум Fabric 87. Исте године лансира „We Are The Brave“ бренд који поред издавачке куће и серијала журки обухвата линију одеће коју је Алан дизајнирао, уметничке емисије и још много тога.

Наступао је по највећим клубовима и фестивалским позорницама, широм Европе, Америке и Азије, као што су "Awakenings", "Tomorrowlands", "Creamfields", "Lovebox", "Parklife", "Junction 2", "Hideout", "EDC Las Vegas", као и "Amnesia", DC10 и "Sankeys" на Ибици.

Створивши фузију енергије и емоције, Питер Портман у својим смелим сетовима увек изненађује публику на плесном подијуму, захваљујући пажљивом одабиру хаус и техно музике, која обједињује светску културу кроз незаборавни звук и мелодију.

Његова најзапаженија издања Patent Skillz, Parabola и Neptun City подржана су од стране Умека, Векс Воркса, Сема Паганинија и Џона Белка. Један од његових успеха је и победа на регионалном МТВ Адрија ди-џеј такмичењу.

"Oscillate" концепт карактерише тврђи звук и хипнотишући визуелни идентитет. Њихова музика је фузија УК техна и индастријала, док с времена на време експериментишу са даб техном. Осцилирају око „средине" амбициозно истражујући екстреме. "Oscillate" дуо такође се бави и продукцијом.

CWTCH је у тандему са Чери Мајндом издавао музику за „Пата Пата Рекордингс“ и „Роботика Рекордс“, док Тимијев продукцијски портфолио садржи издања која се могу наћи на "District9 Recordings" етикети и српском „Таутену“.

Ограничен контингент улазница налази се у продаји широм „Тикетс" и „Гигстикс" мрежа, по промотивној цени од 790 динара за партер и 1.290 динара за ВИП платформу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару