Светска ди-џеј звезда "Hot Since 82" у Београду

"Hot Since 82", светска дип хаус атракција и један од најуспешнијих британских ди-џејева и продуцената, наступиће у суботу 23. фебруара у великом „Хангару“ у Луци Београд.

Иза псеудонима „Хот Синс 82“ крије се Дејли Педли, хедлајнер највећих електронских бина и уметник којег критичари наводе као некога ко пушта најсофистициранију музику у Великој Британији.

Срца клупске сцене освојио је деби издањем Let It Ride 2011. године, које је доспело на треће место „Битпортове“ дип хаус листе. После овог сингла који је постао химна на Ибици, "Hot Since 82" је доживео муњевит успех.

Објавио је неколико мрачних хитова као што су Like You или Leave Me и тиме утро пут ка самом врху сцене. После објављивања ремикса Јусефове нумере Beg задобио је пажњу још шире публике.

Познат је и по другим успешним ремиксима, у које спадају и његове верзије трака Bigger Than Prince од  „Грин велвета“ и  So High од „Шедоу чајлда“. Убрзо после гостовања код Пита Тонга у радијску емисију Есеншал микс на Првом програму Би-Би-Си радија, његов први албум Little Black Book (2013.) угледао је светлост дана.

Током 2014. године покренуо је властиту издавачку кућу у којој сарађује са многим младим уметницима сличног профила.

"Hot Since 82" постаје „заштитно лице" модерног техно хаус звука и издаје како за своју издавачку кућу, тако и за многе друге престижне издаваче. Такође, један је од најтраженијих ди-џејева који наступа на свим светским фестивалима и у најбољим клубовима. Део је Ричи Хаутинове екипе, а већ две године заредом приређује своје препознатљиве журке у клубу „Паша“ на Ибици.

"Hot since 82", један је од добитника награде за најбољед ди-џеја, а нашао се и на првом месту листе најбољих техно хаус ди-џејева коју је објавио „Битпорт“. На додели награда за електронску музику био је номинован је и за продуцента године.

У новембру 2017. године почео је са продуцирањем новог албума, за који каже да је спорији, емотивнији и са више вокала у односу на његова претходна издања. Прва два сингла са овог албума –  Buggin' и Bloodlines објављена у другој половини 2018. најава су за издање које нас очекује у марту ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару