Фанкермен спрема ретро сет за 1. јануар на „Колосу“

Холандска ди-џеј звезда и продуцент Фанкермен наступиће 1. јануара, на сплаву „Колос“, а на сцени ће му се придружити Вандал Стеве из организације „Вендализм“, као и домаћи продуцентски и ди-џеј хаус двојац "Wise D & Kobe".

Фанкермен спрема ретро сет за 1. јануар на „Колосу“ Фанкермен спрема ретро сет за 1. јануар на „Колосу“

Арди ван Бик, познатији као Фанкермен резидент је највећих светских фестивала и клубова. Непосредно пред долазак у нашу престоницу поручује: „Обожавам Београд! Очекујем да се моји обожаваоци појаве на 'Колосу' расположени за журку. Спремам ретро сет, са доста 'олд скул' класика и великих хитова, за тај посебан дан! Започнимо 2019. годину у стилу“.

У каријери дугој две деценије позиционирао се као један од водећих светских ди-џејева. Стоји иза хитова као што су Speed Up, The Creeps, 3 Minutes to Explain, New Life и Falling in Love, а својим клупским вечерима Flamingo Nights освојио је публику широм света.

Средином деведесетих био је један од пионира таласа хаус музике, а са колегом Федеом ле Грандом и продуцентом Рафом Јансеном већ 15 година води издавачку кућу „Фламинго рикордингс“, а оснивач је и куће „Кен ју фил ит рекордс“.

Овај ди-џеј и продуцент одрастао је слушајући пионире америчког хип-хопа, да би се преорјентисао на класични соул, диско и фанк, а потом се постепено почео увлачити у хаус звук.

Увек је био склон истраживању, продуцирању и пуштању нове и узбудљиве музике. У мисији да обиђе најактуелније градове света, Фанкермен је наступао широм планете, од Северне и Јужне Америке, Канаде, Аустралије, Британије, Ибице, Русије, Кореје, Казахстана, Исланда, Скандинавије и многих европских земаља.

Стално мењајући стил и померајући границе хаус музике, али остајући веран фанк звуку, Фанкермен је објавио неколико албума, више од 40 синглова и ЕП издања, као и подједнак број ремикса.

Његово последње издање DJ By Default угледало је светлост дана у јулу ове године.

Ограничен број улазница пуштен је у продају по промотивној цени од 590 динара за партер и 890 динара за ВИП платформу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи