Маркус и Мартинус предгрупа Џејсону Дерулу у Арени

Светска звезда Џејсон Деруло најавио је да ће му се на његовој европској турнеји, у оквиру које ће наступити 28. октобра у Штарк арени, придружити Маркус и Мартинус, највећи поп феномен који долази из Скандинавије.

„Џејсон је један од наших највећих идола, невероватан уметник и велики човек, за кога смо поносни што можемо да га назовемо нашим пријатељем. Прилика да му се придружимо на овој фантастичној турнеји стварно је остварење сна“, истакао је Маркус Гунарсен.

„Такође смо срећни што поново путујемо у Европу и упознајемо све наше фантастичне обожаваоце.“

„Џејсон је одувек био наш узор. Тако је талентован и вредан. Ми смо скромни и поносни што смо позвани да идемо на турнеју са овим великим забављачем“, додао је Мартин Гунарсен.

Са само 16 година, дечаци из Норвешке већ су се остварили као успешни уметници у великим деловима Европе. Њиховој привлачној поп музици и присуству на сцени је немогуће одолети, са чиме се слаже и њихова све већа база обожавалаца, тзв. ММерса широм света!

Њихова прва европска турнеја, „Моментс тур“, обухватила је 14 земаља и 28 распродатих концерата.

Улазнице за београдски концерт у продаји су на благајнама Штарк арене и Билет центра, на свим продајним местима „Евентима“ и онлајн на starkarena.co.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара