„Вива вокс“ на путу за финале аустријског такмичења

Већ након првог појављивања у најгледанијем шоу-програму за хорове и певачке саставе "Die große Chance der Chöre", „Вива вокс“ је освојио публику и жири у Аустрији. Неколико недеља касније, њихова дестинација је поново Беч.

„Вива вокс“ на путу за финале аустријског такмичења „Вива вокс“ на путу за финале аустријског такмичења

Најпопуларнији хор из Србије ће боравити неколико дана у Бечу. Полуфинале такмичења је централни догађај и на програму је 11. новембра, од 20.15, на Првом програму Јавног сервиса Аустрије – ОРФ-а.

Пре тога, чланове „Вива вокса“ очекују тонске пробе, промо-снимања, интервјуи и генерална проба, а из хора јављају да је све спремно за нови велики наступ у живом преносу.

У свом првом појављивању пред аустријском публиком, извели су сада већ култну обраду песме Du hast састава „Рамштајн“. Иако још не могу да открију коју ће нумеру изводити у полуфиналу, чланови хора поручују да гледаоци могу да очекују проверено добар звук и обраду још једног легендарног бенда, која их неће оставити равнодушним.

„Након вести да смо прошли у полуфинале овог такмичења, добијамо подршку не само из Србије већ и из многих земаља широм Европе. Узбуђени смо што толико људи прати наш рад, што нам даје додатну енергију да овог петка будемо још бољи. Једва чекамо да видите шта смо вам спремили и обећавамо да ћемо пренети реакције жирија и публике у студију. Верујемо да ће и они бити изненађени“, поручују чланови „Вива вокса“ пред полазак на пут.

Од полуфиналних емисија, осим жирија и публика ће моћи да гласа за свог фаворита у борби за финале. Велика дијаспора из Србије која живи у Аустрији први пут у овом шоу-програму ће имати и свог представника за којег може да навија, а начин гласања биће саоштен на почетку емисије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару