„АББА“ улази у свет виртуелне технологије

Готово 35 година након њиховог последњег јавног наступа, чланови групе „АББА“ се припремају да својим обожаваоцима широм света пруже ново, дигитално искуство.

„АББА“ улази у свет виртуелне технологије „АББА“ улази у свет виртуелне технологије

Светски признати предузетник Сајмон Фулер, чланови групе „АББА“ и „Јуниверзал мјузик груп“ склопили су партнерство ради подухвата који ће користити најновију дигиталну и виртуелну технологију.

Циљ је да се створи оригинална забава са шведским звездама, која ће омогућити новој генерацији обожавалаца да виде, чују и осете групу „АББА“ на раније незамислив начин, преноси музички портал Мјузик њуз.

Сајмон Фулер је током последње три деценије у самом врху дешавања када је реч о друштвеним и технолошким променама. Он користи своје увиде како би трансформисао популарну културу, а његов посао је „тихо улагање у виртуелну технолошку стварност, развијање дигиталних хиперреалних дигиталних људи у области забаве“ већ неколико година.

Сарадња са четири члана групе „АББА“, која је формирана у Стокхолму 1972. године и која и данас остаје међу легендарним саставима, означава кључни моменат да се у потпуности схвате могућности виртуелне реалности, што може сасвим трансформисати популарну забаву.

Сајмон Фулер, оснивач и директор „Ксикс ентертејнмента“, истиче да су га креативност и идеје које имају чланови групе „АББА“ у протеклих неколико месеци обрадовале и узбудиле: „Ми истражујемо нови технолошки свет, уз помоћ виртуелне реалности и вештачке интелигенције које су у првом плану и које ће нам омогућити да креирамо нове облике забаве и садржаја које раније нисмо могли ни да замислимо.“

Остали детаљи те пионирске сарадње биће објављени 2017. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару