Читај ми!

Више од 20.000 посетилаца певало са Мерлином у Арени

Ако је пре концерта и било скептичних, већ након првих тактова и појављивања сарајевског кантаутора на сцени, било је јасно да се спектакл из 2011. године понавља. С мањим кашњењем, Мерлин је, у црно-белом оделу и уз енергичан плес, запевао за преко 20.000 верних фанова песму „Шкољка“ са новог албума „Хотел Национал“ и доживео овације.

Више од 20.000 посетилаца певало са Мерлином у Арени Више од 20.000 посетилаца певало са Мерлином у Арени

Од првог стиха до краја концерта у Комбанк арени, публика је, на ногама, певала углас с познатим певачем. Након прве песме, следили су стари хитови Кад човек воли жену и Хитна, а онда се Дино обратио публици речима Душка Радовића: „Ко је имао среће да се јутрос пробуди у Београду, може сматрати да је за данас довољно постигао у животу“, преневши београдској публици топле и срдачне поздраве из Сарајева.

Потом су се, током два и по сата, колико је концерт трајао, низали хитови: Барбика, Умри прије смрти, Недостајеш, Да шутиш, Смијехом страх покријем, Средином, Мјесечина и многи други.

Песму Кад си рекла да ме волиш певач је посветио својој супрузи Амели, која вечерас није могла да буде с њим у Београду. Том приликом се присетио и концерата у Арени од пре четири године, на којима га је супруга пратила.

Мерлину се на сцени придружила професорка балета, Самра Млинар Мандић, са којом је  заплесао уз песму Да шутиш, а нарочито одушевљење публике изазвало је појављивње младог Бањалучанина, Давида Радосављевића, финалисте такмичења деце певача, који је био Динов гост и на концерту на Кошеву, а који је у дуету с њим отпевао један од највећих Мерлинових хитова -  Да је туга снијег. Давида је пратила млада балерина, Леа Грација Матејић.

Након што је певач отпевао последњу планирану песму Све је лаж, публика је спонтано и сложно запевала песму Лажу, лажу ме да време лечи све и одушевљеног Мерлина вратила на бис. Након другог биса, Дино Мерлин се од београдске публике, само за вечерас, опростио песмом Undo.

Организатори апелују на публику да на сутрашњи концерт дођу раније, како би се избегло кашњење почетка концерта због гужве на уласку. Улази су отворени од 17.30 часова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи