Читај ми!

Завршен 15. Фестивал уличних свирача

Овогодишњи 15. Фестивал уличних свирача завршен је синоћ у Новом Саду програмом Плесно вече.

Наступ америчке десеторке „Фет Кет Свингер“ трајао је скоро два сата, а пре калифорнијских мајстора свинга у новосадској Католичкој порти публика играла уз домаће саставе "Belgrade Dixieland Orchestra" и „ВИС Лимунада“ - под кишобраном или без њега, саопштава Танјуг.

Осим плесњака у Порти, фестивал је имао и свирку новосадског бенда „Збогом Брус Ли“ на врху Танурџићеве палате, али и занимљиве свирке на малој бини у Змај Јовиној улици, у Чаролији Берберај и на Тргу слободе.

Међу извођачима били су необични београдски кантаутор Илија Лудвиг, затим Кезз, његова талентована колегиница из Кикинде, хип-хопери из Габона „Моваизхалеине“, као и млади Словенци „ИнСешион“.

Овогодишњи Фестивал уличних свирача, који је трајао од 3. до 5. септембра, организовала је Уметничка асоцијација Инбокс из Новог Сада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи