Читај ми!

Италијани натерали „Фу фајтерсе“ да дођу у њихов градић

Становници италијанског града Чезене стварно жарко желе да виде „Фу фајтерсе“ уживо. Чак хиљаду њих учествовало је у снимању спота у којем су отпевали и одсвирали песму "Learn To Fly".

Мештани италијанског града Чезене силно желе да виде и чују бенд „Фу фајтерс“ (Foo Fighters).

На стотине музичара из тог градића учествовало је у снимању спота где су отпевали и одсвирали песму Learn To Fly, преноси Вокс.

Снимак су објавили на Јутјубу, као врсту позивнице члановима чувеног бенда у нади да напокон посете и засвирају у њиховом градићу.

На одговор нису морали да чекају дуго, само 24 сата, јер је фронтмен „Фу фајтерса“ Дејв Грол одговорио већ данас.

„Поздрав Чезена, ја сам Дејвид. Опростите што не знам италијански добро, знам само мало, веома мало. Овај видео-снимак је предиван, заиста предиван. Хвала вам много. Долазимо, обећавам. Видимо се ускоро. Хвала вам много. Волим вас. Ћао“, поручио је Грол снимком објављеним на службеном каналу групе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи