Читај ми!

„Продиџи“ стигао у Црну Гору, вечерас велика журка на Јазу

Око 18 часова на тиватски аеродром слетели су чланови групе „Продиџи“, а њихов продукцијски тим, који је синоћ стигао у претходницу са седам шлепера опреме, све је спремио за вечерашњи спектакл на Јазу.

Лиам, Кит и Максим били су видно расположени по изласку из приватног авиона и махали су окупљенима на аеродромским прозорима да би се упутили лимузинама ка хотелу „Сплендид“ где их очекују председнички апартмани у којима су пре њих од музичких звезда одседали само Мадона и „Стонси“.

Музичку историју Црне Горе и Балкана исписаће својим концертом већ пола сата након поноћи, а бројна публика „Си денс“ фестивала, која ове године на Јаз долази из преко 40 земаља света, сведочиће њиховом препознатљивом еуфоричном наступу и хитовима из једне од највећих каријера на светској музичкој сцени.

На сет листи биће и синглови са новог хит албума The Day is my Enemy са којим су „Продиџи“ ове године достигли и рекорд „Битлса“ као бенд са највише албума на првом месту званичне топ листе.

Интересовање за њихов наступ је огромно, а улазнице за вечерас се продају на фестивалским благајнама на Јазу по цени од 29,90 евра.

У претходна два дана, у камп „Си денс“ фестивала већ су стигли први посетиоци, који су одушевљени Јазом, званично најлепшом плажом Европе по избору престижног магазина Lonely Planet.

Током четири фестивалска дана очекује се око 100.000 посетилаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи