Читај ми!

Почиње продаја улазница за концерт Робија Вилијамса

Карте за концерт Робија Вилијамса који ће бити одржан 17. јуна на Ушћу, за најбрже обожаваоце биће доступне у недељу од 17 часова само на благајни „Евентима“, на другом спрату шопинг-центра „Ушће“.

Почиње продаја улазница за концерт Робија Вилијамса Почиње продаја улазница за концерт Робија Вилијамса

Само у недељу после 17 часова, карте за београдски концерт Робија Вилијамса моћи ће да се набаве у свим категоријама уз поклон цену за партер од 3.390 динара, наводе у саопштењу организатори из „Егзит“ тима, преноси Танјуг.

Дан касније, од 10 часова креће и званична продаја улазница на благајнама и путем сајта „Евентима“ у целој Србији и широм Европе.

Продаја улазница по поклон цени трајаће најкасније до 9. јула, односно и краће, до истека ограниченог броја тих карата.

Организатори препоручују фановима да на време обезбеде своје улазнице, јер је интересовање за београдски концерт изузетно велико, како у Србији тако и у региону, док је капацитет концерта ограничен на 30.000 људи.

Улазнице за ишчекивани концерт Робија Вилијамса подељене су по зонама, као што су партер А, по цени од 4.990, односно партер Б по цени од 3.990 динара.

За фан пит треба издвојити 5.990 динара, док највернији фанови имају посебну зону уз писту по којој хода Вилијамс, по цени од 6.990 динара, колико коштају најјефтиније улазнице у Риму, Атини или Будимпешти.

За оне који преферирају седење, на располагању су улазнице за трибине по цени од 5.990 динара. ВИП је подељен у две зоне и улазница за Lounge платформу је 12.000, а место у Голд сепареима 24.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи