Читај ми!

Мартин Гарикс, Диксон и “Tale of Us” на „Егзиту“

Ди-џеј и аутор денс хита "Animals" Мартин Гарикс потврдио је премијерни наступ 11. јула на „Егзит“ Денс арени, најавили су организатори фестивала.

Спот за његов хит погледало је преко пола милијарде људи на Јутјубу, а тај мулти-платинасти сингл освојио је најзначајније европске и светске топ листе.

Тог 18-годишњег момка из предграђа Амстердама, магазин Форбс назвао је највећом младом звездом у успону имајући у виду да га је управо публика изгласала на четврто место светске ди-џеј листе, испред имена као што су Дејвид Гета, Авићи, Скрилекс и Келвин Харис.

Гарикс је водећа звезда и других најзначајнијих светских фестивала као што су , а „Тумороуленд“ или „Коачела“ ове године имаће част да затвори суседни „Зигет“ на главној бини.

Ноћ касније, 12. јула, на Денс арени наступиће и два првопласирана имена са актуелне "Resident Advisor" листе, берлински лидери новог електронског звука, ди-џеј и продуцент Диксон и електронски дуо "Tale of Us".

Њима ће се на светски славној, електронској позорници фестивала „Егзит“ придружити и енглески тандем "Simian Mobile Disco", аустријски дуо "Klangkarussel", продуценти Роман Флугел и Марк Кинчен (МК), те звезде у успону "wAFF"  и Франческа Ломбардо.

„Егзит“ фестивал ће бити одржан од 9. до 12. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, док ће други по реду „Си денс“ фестивал бити одржан од 16. до 18. јула на плажи Јаз у Црној Гори.

Улазнице се налазе у продаји по ценама од 5.990 за „Егзит“ фестивал, 3.990 динара за „Си денс“. Јединствена улазница за десет дана „Егзит Авантуре“ („Егзит“ + „Си денс“) може се набавити за 6.990 динара путем сајта www.exitfest.org.

Пакети који поред улазница садрже превоз и смештај на оба фестивала, могу се пронаћи на сајту www.exittrip.org.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару