Читај ми!

Софија игра како „Тејк дет“ пева

Некада квинтет, а сада трио који чине Гери Барлоу, Марк Овен и Хауард Доналд, популарни „Тејк дет“ кренуо је у напад на светске топ-листе песмом "Get Ready For It" урађеном за потребе шпијунске комедије са Колином Фиртом и Софијом Бутелом, „Кингсман: Тајна служба“.

Студио "Twentieth Century Fox", у сарадњи са групом „Тејк дет“ (Take That), објавио је званичну песму Get Ready For It за дуго очекивани филма Метјуа Вона Кингсман: Тајна служба и која ја сада доступна за преузимање на интернету. 

У споту за песму Get Ready For It појављује се и звезда у успону Софија Бутела, који тумачи улогу Газеле у Воновом остарењу. Спот је снимљен на истим локацијама на којима су снимане сцене за филм. 

„Волимо да сарађујемо са Метјуом и постали смо добри пријатељи током година. Он је невероватан редитељ и Кингсман: Тајна служба је без сумње један од његових најбољих филмова. Чим смо видели неке сцене са почетка снимања филма, одмах смо знали какву песму хоћемо да снимимо. Get Ready For It је резултат. Стварно смо поносни на то“, рекао је Гери Барлоу.

Чланови популарне британске групе „Тејк дет“ присуствовалаи су светској премијери филма Кингсман: Тајна служба у Лондону, раме уз раме са звездама филма, међу којима су били Колин Фирт, Марк Стронг, Тарон Еџертон, Софи Куксон и Софија Бутела.

Get Ready For It је водећа песма филма и налази се на издању "III", новом албуму некадашње групе Робија Вилијамса.

Филмска прича остварења Метјуа Вона заснована је на познатом стрипу, чији су аутори Дејв Гибонс и Марк Милер. Реч је о супер-шпијунској тајној организацији која регрутује младог, али перспективног бунтовника с улице. Он, затим, пролази кроз интензивну обуку, како би се супротставио глобалној претњи која долази од стране лудог научника кога игра Семјуел Л. Џексон.

Вон је желео да свој филм врати у златно доба шпијунских трилера - акционих прича, квалитетног хумора, са спектакуларном сценографијом и живописним ликовима који настањују потпуно конципиран свет. „Све се своди на емоције, хумор и спектакл“, каже Вон.

Кингсман: Тајна служба у биоскопе у Србији стиже 26. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи