Читај ми!

На послу се највише слуша Адел!

Две од три особе слушају музику на послу што им помаже да буду продуктивнији, показала је анкета сајта „Спотифај“. Британска певачица Адел најслушанија са 16 одсто гласова.

„Спотифај“, друштвена апликација за музички стриминг за рачунаре и мобилне телефоне спровео је истраживање о музичким укусима запослених на радном месту.

Анкета је показала да две од три особе слушају музику на послу, док је једна трећина испитаника рекла да им та навика помаже да буду продуктивнији, преноси агенција Танјуг.

Сваки је десети запослени рекао да оцењује колеге по музици коју слушају.

На питање шта слушају на радном месту, већина корисника „Спотифаја“ је одговорила да слуша поп или фолк музику.

Британска певачица Адел заузела је прво место на листи са 16 одсто гласова, а следе је рок групе „Артик манкиз“ (14) и „Мамфорд енд санс“ (13).

Добар део испитаника (36 одсто) сматра да им музика помаже да прекрате дан, а њих 20 одсто да им разбија досаду.

Имајући у виду резултате истраживања, „Спотифај“ је саставио идеалну листу за радни дан на којој су се, између осталог, нашле песме Get Lucky дуа „Дафт панк“ и Drunk In Love од Бијонсе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи