Читај ми!

„Аба“ поново на окупу

Четири деценије након оснивања, једна од најуспешнијих и најпопуларнијих група на свету, легендарна „Аба“, поново ће бити на окупу! Важан јубилеј биће сигурно обележен, али не знамо још како, открила је певачица Агнета Фелтског.

Чланови шведске поп групе „Аба“ (Аbba) разматрају поновно окупљање идуће године, поводом четири деценије од оснивања састава.

Некадашња чланица легендарне четворке, певачица Агнета Фелтског рекла је за немачки недељник Велт ам зонтаг да свакако размиљају о повратку, да имају идеју да на неки начин обележе годишњицу, али да још нису одлучили како.

Шведски бенд био је активан од 1972. до 1982. године. Осим Агнете, групу су чинили Бјерн Улвеус, Бени Андерсон и Ани-Фрид Лингстад.

Њихова песма Waterloo 1974. године донела је Шведској победу на „Песми Евровизије“, а хитови попут Dancing Queen, SOS, Mamma Mia, Money, Money, Money, Take a Chance on Me и даље су популарни.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи