Читај ми!

„Неверне бебе“ славе 20 година постојања

Дугоочекивани београдски концерт култне рок групе „Неверне бебе“ и кулминација турнеје „Праштам – 20 година са вама“, биће одржан 28. децембра у Комбанк арени. За овај велики рођендански спектакл најављују сложен музичко-сценски програм, уз специјалне госте.

Београдски концерт култне рок групе „Неверне бебе“ и кулминација турнеје „Праштам - 20 година са вама“, биће одржан 28. децембра у Комбанк арени.

За овај велики рођендански концерт којим обележевају две деценије рада, „Неверне бебе“ најављују сложен музичко-сценски спектакл са проширеном поставом бенда, која ће извести актуелне синглове и све старе хитове у новом руху и уз специјалне госте.

Посебан акценат биће стављен на савремену продукцију по највишим техничким стандардима звука, светла и сценографије, а концерт ће бити снимљен као прво ди-ви-ди издање у каријери бенда.

У досадашњој каријери бенд је снимио шест студијских албума и одсвирао скоро 2000 концерата широм региона, укључујући и два распродата Центра „Сава“ 2007. године.

Наступили су као гости групи „Тото“ 2006. године на Ташмајдану и на концерту Ленија Кравица у Aрени 2008. године.

Остварили су сарадњу са светски признатим музичарима међу којима је и Симон Филипс (албум Иза облака), као и са еминентним уметницима из региона: Радомиром Михајловићем Точком, Акијем Рахимовским, Ваном и Влатком Стефановским.

Неке од њих публика ће бити у прилици да види и на концерту у Арени.

Улазнице по ценама од 1500 динара за партер, 1900 за Фан пит, те 1950 и 2250 динара за најбоља места на трибинама (ниво 200), продају се на благајни Комбанк арене и на свим продајним местима „Евентима“, као што су Дом омладине, приземље шопинг центра „Ушће“ и ланац "Win Win" продавница широм Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи