Читај ми!

Музичка носталгија уз одличну Натали Кол

Соул, поп, џез певачица добитница девет Греми награда, Натали Кол, ћерка славног Нета Кинга Кола, наступила је синоћ у Дому синдиката пред око 1.000 људи. Најдирљивији је био „дует“ са оцем, са којим је, посредством видео бима, отпевала његову чувену песму "Unforgettable".

Позната америчка певачица Натали Кол, одржала је синоћ концерт у Дому синдиката, на радост љубитеља њене и музике њеног оца, славног Нета Кинга Кола.

У пратњи бенда од 10 одличних музичара, Натали Кол је певала песме са свог најновијег албума En espanol, на коме је обрадила познате латино хитове, попут Quizas, али је певала и друге светски познате нумере из свог жанра, џеза, соула и ритам и блуза.

Најдирљивији је био „дует“ са оцем, са којим је, посредством видео бима, отпевала његову чувену песму Unforgettable.

Натали је, иначе, међу првима, користећи савремену технологију, још 1991. године снимила албум помоћу сачуваних снимака Нет Кин Кола, што јој је донело велику славу.

У каријери је снимила двадесетак плоча, које су продате у више од 30 милиона примерака, али је градила и глумачку каријеру, а написала је и две књиге.

Добитница је девет Греми награда у периоду од 1976. године, до 2009. године.

Натали Кол је први пут гостовала у Београду, а концерт је из Арене, где је био планиран, премештен у дворану Дома синдиката, али ни она није била испуњена до последњег места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи