Натали Кол сутра у Дому синдиката

Америчка певачица Натали Кол наступиће сутра у Дому синдиката. Добитница неколико Гремија промовисаће 12 нових песама са албума „Ен Еспањол“.

Добитница више Греми награда, кћерка легендарног џез и поп уметника Нат Кинг Кола, Натали Кол стиже у Београд данас, а сутра ће одржати концерт у Дому синдиката.

Натали ће сутра промовисати нови албум Ен Еспањол, за који је била инспирисана очевим извођењем латино песама. У њему је обрадила 12 песама тако да ће се на концерту чути Bésame Mucho, Мањана де Карнавал али и  This Will Be, When I Fall in Love, Мона Лиса као и песма свих времена Unforgettable.

Натали Кол у Београд долази са 10 музичара. Улазнице купљене за Комбанк арену важиће и за Дом синдиката уз претходну замену улазница на благајни Дома синдиката.

Замена улазница вршиће се на дан догађаја на благајни Дома синдиката. Такође, све купце улазница за категорију партер голд приликом замене улазнице на благајни Дома синдиката, чекаће пригодни поклони.

За концерт у Дому синдиката, уводи се и категорија улазница од 2.000 динара тако да су у продаји улазнице по ценама од 2.000, 2.500, 2.900, 3.500 и 4.500 динара. Улазнице се могу наћи на свим продајним местима „Евентима" као и на благајнама Комбанк арене, Билет центра Београда, Дома омладине, „Ушће“ Шопинг центра и путем сајтова: www.kombankarena.com и www.eventim.rs

Натали Коул започела је каријеру почетком седамдесетих. Од 1976. до 2009. године освојила је девет Греми награда, укључујући и за најбољег женског Р&Б извођача (This Will Be), албум године (Unforfettable) и најбољи традиционални вокални поп албум (Still Unforgettable).

Упоредо је градила и глумачку каријеру и до сада има више од 300 појављивања међу којима су и улоге у популарним серијама Ред и Закон и Touched by an Angel, филмовима Lily in Winter и Always Outnumbered са Лоренсом Фишбурном као и учешћа у најпознатијим ток шоу програмима са Опром Винфри, Елен Деженерес и Леријем Кингом.

Аутобиографски филм Livin for Love: the Natalie Cole Story снимљен је 2001. године. Настао је према аутобиграфији Angel on My Shoulder где је детаљно описала њену борбу да се извуче из зависности наркотицима.

Друге мемоаре објавила је 2010. године под називом Love Brought Me Back, тешку исповест о чекању на трансплатацију бубрега и о губитку сестре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи