Читај ми!

„Рундек карго трио“ на мини-турнеји по Србији

„Плави авион“ на последњем специјалном лету по Србији. „Рундек карго трио“ на српској мини-турнеји посетиће Зрењанин 27. августа, Ниш 28, а Београд дан касније.

Бенд „Рундек карго трио“ креће 27. августа на мини-турнеју по Србији, најавила је агенција „Лонг плеј“.

Градови које ће хрватски музичари посетити су Зрењанин, Ниш и Београд.

Први концерт планиран је за сутра и биће одржан на летњој сцени Позоришног клуба „Зелено звоно“ у Зрењанину, а карте су већ распродате.

Наредног дана трио ће наступити у дворишту нишке „Бановине“, док ће 29. августа у Београду свирати на тениским теренима Одбојкашког клуба „Партизан“ на Малом Калемегдану.

Улазнице за концерт у Нишу коштају 800, а у Београду 1.200 и 1.700 динара.

Дарко Рундек, гитариста, певач и аутор, фронтмен некада веома популарног „Хаустора“ из Загреба, сада наступа са виолинисткињом Исабел и мултиинструменталистом Душаном Вранићем.

Концерти у Србији, најавио је Рундек, биће опроштај од албума Плави авион (из 2010. године) и загревање пред снимање новог издања, јер ће публика моћи да чује и неке од композиција које су у припреми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи