Читај ми!

Нова имена на главној бини „Егзита“

Љубитеље доброг звука обрадоваће вест да ће на главној бини на „Егзиту“ наступити "Charged GBH", Алис Расел, „Даркwоод даб“, „Канда Коџа и Небојша“, "Eyesburn“, „Бед копи“, „Врело“ и „Велики презир“.

Организатори „Егзита" открили су да ће на главној бини, поред већ најављених звучних имена, наступити и "Charged GBH", Алис Расел, „Даркwоод Дуб“, „Канда Коџа и Небојша“, "Eyesburn", „Бед копи“, „Врело“ и „Велики презир“.

"Charged GBH" зачетници су хардкор панка и један су од најбољих бендова овог правца заједно са саставима "Exploited" и "Discharge".

Они ће бити задужени за експлозивно отварање Wariors Dance дана на „Егзиту", а изабрао их је "The Prodigy", који овим желе да им одају посебну почаст, као бенду који је утицао на неке од њих.

Алис Расел једна је од најзначајнијих нових певачких звезди из Велике Британије после појаве Ејми Вајнхаус. Она је и аутор своје музике и њених пет албума речито говоре о томе. Најновији, To Dust, водиће је ове године широм света, а нови сингл Heartbreaker постао је хит у кратком временском року.

Том Јорк, оснивач "Radiohead", као један од неприкосновених уметничких лидера савремене генерације поп аутора, одабрао је „Даркбуд даб“ као предгрупу за свој нови пројекат.

"Имамо велику част и задовољство да свирамо на 'Егзиту' пре бенда 'Atoms for Peace'. Њихов албум Амок спада међу најзанимљивија издања ове године и са нестрпљењем очекујемо да их видимо уживо. Видимо се на 'Егзиту'", рекао је певач групе Дејан Вучетић.

„Дарквуд даб“ су водећа алтернативна рок група из Србије преко 20 година.

Енергију наше музичке сцене донеће „Бед копи“ који ће имати специјалан сет загревања за „Снуп Дога“, „Канда Коџа и Небојша“, "Еyеsburn", „Врело“ и „Велики презир“.

Због појаве препродаваца и фалсификатора на друштвеним мрежама, из „Егзит" организације се апелује на посетиоце да улазнице купују на званичним местима за куповину улазница.

Чак и ако фалсификоване улазнице изгледају као праве, улаз на фестивал са њима неће бити могућ јер је искључиво валидна „Егзитова" база података, који морају да се поклапају са бар кодом на улазници, што је у случају фалсификованих улазница немогуће.

Тренутна цена петодневне улазнице износи 6.990 динара све до 9. јула до поноћи, после чега ће достићи финалну цену од 11.990 динара. Једнодневне улазнице су у продаји по цени од 2.990 динара до 9. јула у поноћ, док ће на дан фестивала улазнице бити скупље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи