Читај ми!

Најл Роџерс отвара „Егзит“

Један од најзначајнијих људи у савременој музици, Најл Роџерс, отвориће овогодишњи „Егзит“ фестивал. Роџерс је у својој каријери сарађивао са великанима попут Дејвида Боувија, „Дуран Дуран“, Ерика Клептона, Роберта Планта, Дајане Рос, „Инкса“ и многих других. Цена улазнице за отварање фестивала је 1.000 динара.

Oтварање „Егзита" ће обележити једно од најзначајнијих имена у историји савремене музике и, за многе, највећи продуцент свих времена. У среду, 10. јула, на спектакуларном почетку Р:Еволуције на Петроварадинској тврђави, наступиће Најл Роџерс и његов оригинални бенд Шик!

Роџерс као продуцент, композитор и гитариста стоји иза највећих успеха, синглова и албума великана као што су Дејвид Боуви и „Дуран Дуран", а важи и за човека који је створио Мадону.

За њега су се отимали великани као што су Мика Џегера и Мајкла Џексона.

Роџерс доказује своју савременост и чињеницу да је највећи визионар ког је плесна музика икад имала и тиме што стоји иза најновијих хитова „Дафт Панка" - Get Lucky и Lose Yourself to Dance, као и радом са именима као што су "Chase & Status", Avicii или Felix da Hausecat.

Имена које је прославио или са којима је интензивно сарађивао укључују и „Систер Слеџ", Ерик Клептон, Роберт Плант, Дајана Рос, „Бе-52", „Инкс" и многе друге.

Дефинитивно један од људи који ће остати забележен у историји који су највише утицали на токове развоја популарне музике.

Промо цена за отварање фестивала износити 1.000 динара (за оне који до сада нису обезбедили комплет улазница), а све у циљу приближавања „Егзита" свим грађанима Новог Сада и Србије.

Организатори фестивала одлучили су да ће целокупан приход од продаје улазница за отварање фестивала бити намењен обнови и промоцији туристичких капацитета Петроварадинске тврђаве.

Улазнице за „Егзит" који ће бити одржан од 10. до 14. јула 2013. године су у продаји. Више информација о улазницама и продајним местима може се пронаћи на www.exitfest.org и www.gigstix.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи