Читај ми!

„Егзит“ међу најбољима!

Десетине хиљада странаца сваке године у јулу посети Нови Сад како би уживало у фестивалској атмосфери, забави и чаролији „Егзита“. Колико је новосадски фестивал постао популаран сведочи најновије признање „Јуроњуза“, на чијој је листи најбољих фестивалских дестинација „Егзит“ доспео на високо шесто место.

На своју фестивалску мапу Старог континента Јуроњуз је сврстао и „Егзит". За 13 година постојања новосадски фестивал је, како се наводи, развио изузетно позитивну међународну репутацију, а годишње га посети више од 130.000 људи.

Одлуку да „Егзит" ставе на високо шесто место своје листе, из Јуроњуза објашњавају да се фестивал одржава на веома занимљивој и јединственој локацији и да је познат по изузетно разноврсном музичком репертоару и да су то главни разлози што га људи из 60 земаља широм света увек имају у виду када се одлучују које ће манифестације посетити.

На доделама фестивалских награда Велике Британије 2007. године „Егзит" је освојио ласкаво признање за најбољи европски фестивал.

Звучна имена која ће ове године наступати на новосадском фестивалу су Снуп Дог, Фетбој Слим, ди-џеј Фреш, Пронг и Dubfire.

Утицајни медијски сервис се на тај начин придружио списку водећих светских медија на којем се већ налазе Би-Би-Си, Си-Ен-Ен, Гардијан, Ем-Ти-Ви и други, а који су прогласили „Егзит" за један од најбољих европских фестивала.

Организатори подсећају све љубитеље фестивала да још само недељу дана, до 17. маја, имају прилику да дођу до комплета карата за фестивал у оквиру акције У твом ритму „Егзит-а" и ОТП Банке.

Сви заинтересовани могу резервисати свој комплет отварањем наменског рачуна и уплатом 1.500 динара, а преостали износ до пуне цене карте уплаћује се у ратама од 500 или више динара, динамиком која одговара купцу, све до 1. јула.

Све додатне информације могу се пронаћи на званичном сајту „Егзит" фестивала www.exitfest.org.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи