Читај ми!

„Смак“ 27. јуна у Крагујевцу

Легендарни „Смак“, један од најзначајнијих и најутицајнијих југословенских и српских рок бендова свих времена, после више од 15 година паузе наступиће у матичном Крагујевцу 27. јуна, као главне звезде трећег „Арсенал феста“.

Крагујевачка група „Смак", једна од најважнијих у историји српске рок музике, после више од 15 година паузе наступиће у матичном Крагујевцу 27. јуна, у оквиру трећег „Арсенал феста".

Публику у Крагујевцу, прве вечери „Арсенала", на главној фестивалској бини  у простору на отвореном Кнежевом арсеналу, очекује двоипочасовни наступ „Смака" - бенда који је на домаћој музичкој сцени и шире оставио неизбрисиви печат својом јединственом фузијом хард и прогресивног рока, блуза, џеза и етна.

Бенд, чији су класици Улазак у харем, Биска 2, Даире, Црна дама, Зајди, зајди, свираће у постави - гитариста Радомир Михаиловић-Точак, певач Борис Аранђеловић, басиста Зоран Милановић и бубњар Слободан Стојановић-Кепа.

Уз првобитну поставу „Смака", наступиће и певач Дејан Најдановић-Најда, гитариста Микица Милосављевић, бубњар Дејан Стојановић, клавијатуриста Дејан Здравевски и басиста Милош Петровић.

Гости „Смака" биће Пера Џо Миладиновић са усном хармоником и пратећи вокали Ана, Тања и Трнда.

Трећи „Арсенал фест" биће одржан 27, 28. и 29. јуна у Крагујевцу, на простору Кнежевог арсенала (главна бина) и суседне Заставине баште, а до сада су потврђени наступи „Партибрејкерса", „Гоблина", „Хладног пива", „Баба", „Кандe Коџe и Небојшe" и других.

Улазнице за „Арсенал фест 3", могу се купити преко мреже „Евентим" по ценама: комплет 1.500 динара, појединачна карта за прво вече 900 динара, за друге две вечери по 700 динара. Ове цене важе до 31. маја, а од првог јуна биће нешто скупље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи