Читај ми!

„Тихи човек рокенрола“ у Арени

„Свираћемо докле год будемо могли“, рекао је некадашњи фронтмен групе "Dire Straits" Марк Нофлер и започео синоћни концерт у Комбанк арени. Тихи човек рокенрола је, представљајући свој нови албум "Privateering", помало разочарао публику која је остала ускраћена за хитове попут "Sultans of Swing" и "Brothers in Arms".

Познати британски гитариста и некадашњи фронтмен групе Dire Straits Марк Нофлер наступио је синоћ у Комбанк арени.

Пред прилично попуњеном Ареном, Нофлер је наступио са групом одличних музичара и београдску публику провео кроз свој нови албум Privateering.

„Како сте? Свираћемо докле год будемо могли", поручио је Нофлер.

Концерт је почео одличном нумером What it is, а публика је лепо реаговала и на Privateering и Marbletown где су Нофлер, али и остали чланови бенда показали своје позамашно умеће.

Један од највећих гитариста данашњице ипак је помало разочарао публику, пошто је обожаваоце, од којих су многи дошли и са децом, оставио искраћене за хитове попут Sultans of Swing, Money for Nothing, Heavy fuel и Brothers in Arms.

Балада Romeo and Juliet коју је отпевао на средини концерта била је прекретница концерта који је до тада имао ритам, а после се претворио у помало заморан приказ фантастичних музичких способности Нофлера и бенда.

Званични део двочасовног концерта, који је почео са 40-ак минута кашњења завршен је песмом Telegraph road, док је један једини бис представљао приличан антиклимакс са спором Fary away и Shangri La са Нофлеровог истоименог албума.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи