Читај ми!

„Рамштајн“ темпом „осваја“ Београд

Најпознатија немачка метал група сутра ће наступити у београдској Комбанк арени. Најављени програм, величина бине, карактеристични пиротехнички спектакл, као и назив турнеје „Ми држимо темпо“ обећавају да ће сутрашњи концерт свакако бити за памћење.

Путујући циркус „Рамштајна" са 21 шлепером пуним опреме стигао је у Београд пре неколико дана, а сутра ће у Комбанк арени одржати концерт.

Иако су познати по енергичним наступима, мото нове турнеје „Ми држимо ритам" (Wir Halten das Tempo), обећава да ће сутрашњи концерт бити један од оних које ће људи дуго памтити.

Немачки металци наступиће на огромној бини састављеној од неколико сегмената, уз специјалне ефекте и „тону" пиротехничких средстава, попут црвеног дима, ватрених комета, горуће завесе и ракета.

Упркос томе што већина светских звезда има подуже спискове жеља уочи концерата, чланови „Рамштајна" су прилично скромни.

Тражили су четири просторије, једну свлачионицу и једну просторију за журку после концерта.

„Рамштајн" је досад продао 20 милиона албума, а милиони људи широм света одушевљени су њиховим енергичним наступима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи