Читај ми!

Боуви има песама за још један албум

После објављивања албума почетком године, првог након читаве деценије, великан британске и светске музичке сцене, Дејвид Боуви, врло би лако могао да изненади обожаваоце још једним издањем, открива бивши члан групе „Оејзис“ Ноел Галагер.

Чувени британски музичар Дејвид Боуви без много труда могао би да објави још један албум, тврди бивши члан групе „Оејзис" Ноел Галагер.

Галагер је, у интервјуу за Абсолут радио, наговестио да легендарни певач има довољно преосталог материјала са снимања диска The Next Day.

„Судећи по реакцијама људи са којима сам разговарао, има ту материјала за још један албум. Човек је снимио 29 песама", открио је Галагер.

Међутим, аутор хитова Wonderwall и Don't Look Back in Anger није рекао када би нови албум могао да буде објављен и признао је да би моглa да прође и деценија пре него што се нова Боувијева „плоча" појави.

„Не знам шта иде даље за Боувија. Могао би да нестане на 10 година, а могао би да објави и албум. Могао би да крене на највећу турнеју свих времена или да никада не наступи. Ко зна?", испричао је Галагер.

Хвалећи свог колегу, музичар је истакао да му се Боувијев албум The Next Day изузетно свидео.

„Не верујем да је те песме написао за годину или две. Звучи као нешто што је смишљао десет година, а ако је тако онда му се дивим још више. Искрено, Боуви је за мене један од највећих музичара свих времена, раме уз раме са Елвисом и Џоном Леноном", закључио је старији од двојице браће Галагер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи