Читај ми!

Чутура у Дому омладине

Познати гитариста Никола Чутурило Чутура одржаће концерт у Београду 8. децембра, у Дому омладине, на којем ће са својим бендом извести старе, али и нове хитове са недавно објављеног албума „Ту и сад“.

Реномирани београдски гитариста Никола Чутурило Чутура заједно са својим бендом налази се на промотивној турнеји поводом последњег, недавно објављеног албума Ту и сад (издање ПГП РТС 2012).

Прва је имала прилику да га чује публика у Пожаревцу, у петак 30. новембра, а већ сутрадан у суботу 1. децембра одржан је концерт у Крагујевцу, у Дому омладине.

У Старој Пазови Чутурило и његов бенд наступају 7. децембра, а београдски концерт заказан је за 8. децембра у Дому омладине. Чутура турнеју завршава у Новом Саду 13. децембра.

На концертима ће бити представљен целокупан богати опус стваралаштва Николе Чутурила, укључујући композиције са свих шест студијских албума, са посебним нагласком на бројне хитове са албума Ту и сад.

Поставу бенда поред Николе Чутурила Чутуре чине Дејан Грујић – бас гитара и вокал, Дарко Грујић – клавијатуре и вокал, Благоје Недељковић – бубњеви, док је на гитари Горан Стојковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије