Читај ми!

„Рамштајн“ поново у Арени!

Домаћа публика обожава „Рамштајн“, а бенд ће јој се за фантастичну атмосферу на концерту од пре две године одужити још једним наступом 28. априла у „Комбанк“ арени. Припремљена је нова сценографија и листа песама, а карте за овај догађај већ се налазе у продаји.

"Wir halten das Tempo" биће мото бенда „Рамштајн" за 2013. током које ће бенд наступати на водећим европским фестивалима и у аренама, а 28. априла и у „Комбанк" арени.

За протекле две године бенд је више од 1,3 милиона људи из Мексика, Америке, Јужне Африке, Аустралије, Канаде и Европе, својим спектакуларним живим наступом оставио без даха.

И домаћа публика била је одушевљена како музиком, тако и фантастичним сценским наступом због чега је желела да их види поново.

„Рамштајн" им је испунио жељу јер 28. априла следеће године поново долази у Арену. Улазнице по ценама од 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 и 5.900 динара. Већ данас су у продаји на свим продајним местима „Евентима" као и на благајнама „Комбанк" арене, Билет центра Београда, Дома омладине, Тржног центра „Ушће".

Са потпуно новом продукцијом и изгледом бине „Рамштајн" обећава још један сјајни провод.

Бенд постоји од 1994. године и од почетка наступају у истом саставу: Тил Линдеман, Ричард Крусп, Пол Ландерс, Оливер Ридел, Кристоф Шнајдер, Кристијан Лоренз.

Њихова каријера обележена је бројним контроверзама, живописним спотовима и спектакуларним концертима. Увек имају раскошну сценографију и необичне костиме. Често су се због ексцентричних перформанса налазили у невољи.

Али истина је само једна – „Рамштајн" је усмерен на добру забаву и добру музику.

„А они који то не разумеју, то у ствари и не желе разумети", поручио је у једном интервјуу  фронтмен бенда Тил Линдеман.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи