Разуздана Кеша вођа култа

Млада певачица Кеша у новом споту за песму "Die Young" је представљена као оскудно одевена лидерка необичног култа у којем доминирају контроверзни симболи попут свевидећег ока и пентаграма.

Америчка певачица Кеша објавила је спот за први сингл под називом Die Young са новог албума Warrior.

У видео-снимку Кеша се излежава на кревету одевена само у изазовни веш, али и игра са четворицом згодних мушкараца.

Млада певачица је представљена као вођа сексуалног култа, а у споту се појављују бројни контроверзни симболи попут свевидећег ока и пентаграма.

Песма слути да ће бити велики хит, јер се од објављивања у септембру одлично позиционирала на музичким топ-листама у САД и Аустралији.

Албум Warrior биће објављен у децембру.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи