Читај ми!

„Брејкерси“ уживо „Ноћас у граду“

Снимак извођења песме „Ноћас у граду“ пред препуном Халом спортова почетком марта претворен је у спот којим легендарни састав „Партибрејкерс“ најављује још два велика наступа - 29. новембра у „Спенсу“ и 8. децембра у загребачкој „Творници“.

Легендарни „Партибрејкерси" објавили су снимак уживо песме Ноћас у граду као пригодни видео-спот и радијски сингл уочи слављеничког концерта поводом три деценије постојања бенда 29. новембра у малој дворани „Спенса" у Новом Саду.

„Светло на публику!", сликовито се фронтмен Зоран Костић-Цане захваљује посетиоцима на ватреној подршци у крцатој београдској Хали спортова, где је спот Ноћас у граду снимљен ове године на првом у низу великих концерата „Брејкерса" поводом јубилеја.

Ноћас у граду документује фантастичну атмосферу која је владала 3. марта у Хали спортова пред више од 5.000 посетилаца.

Цанету, гитаристи Небојши Антонијевићу-Антону, басисти Златку Вељовићу-Лакију и бубњару Дарку Курјаку придружио се као појачање гитариста „Великог презира" Роберт Телчер.

Након новосадског концерта 29. новембра у Спенсу (где су им предгрупа београдски панк рокери „Џа или бу"), „Партибрејкерс" ће јубилеј, као један од најбитнијих састава регионалног рокенрола, обележити и 8. децембра у загребачкој „Творници".

Улазница за велику рођенданску журку „Партибрејкерса" у Новом Саду кошта 800 динара у претпродаји на благајни „Спенса", као и преко мреже „Евентима", док ће на дан концерта коштати 1.000 динара.

„Свирамо 29. новембра у малом Спенсу, значи Спенсићу, за народе и народности, да их тргнемо из њихове покорености. Долазимо да се видимо са нашом публиком. Ми смо у Новом Саду од '83. године. Не постоји простор у Новом Саду, а да ми нисмо свирали. Надам се да ће их пуно доћи да се провесели са нама. Даћемо све од себе. Као и увек", поручује Цане.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи