Читај ми!

Концерт за све генерације

Предраг Живковић Тозовац, легенда наше народне музике, поново је подигао на ноге препун Центар „Сава“. Ново дружење заказано за 15. новембар.

Још једно вече за љубитеље добре народне музике. Старим хитовима и шармом који траје деценијама, Предраг Живковић Тозовац је, други пут за 10 дана, подигао на ноге публику у Центру „Сава".

Већ с првим тактовима песме Јесен у мом сокаку одушевљење је завладало препуним Центром „Сава" и нико више није желео да седи.

И стари и млади уживали су у непролазним хитовима легенде наше народне музике.

И Тозовац се ужелео публике.

„Диван је осећај, ја то волим и то је мој живот, нема проблема, бар за сада, ако Бог да здравља", рекао је Тозовац.

Низали су се хитови: Празна чаша на мом столу; Овамо, Цигани; Очи једне жене, као и нарочито омиљена код млађе публике песма брзог ритма – Влајна.

Влајна је изникла из те музике коју сам слушао из источне Србије, мени драге по темпу, мелодији и хармонији, и отуда инспирација за песму, из дружења са источном Србијом", објаснио је Тозовац.

За све оне који нису успели да дођу до карата, или им ово вече није било довољно, организовано је још једно концертно дружење 15. новембра, на истом месту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи