Читај ми!

Менсон и микрофон у облику ножа

Хитови "Antichrist Superstar", "Disposable Teens", "Rock Is Dead", али и скандалозне изјаве, микрофон у облику ножа и црне конфете обележиле су наступ Мерилина Менсона у Београдској арени. „Хорор“ сцене овог пута изостале.

Црни балони и црне конфете, микрофон у облику ножа и густ дим употпунили су синоћ наступ ексцентричног америчког музичара Мерилина Менсона пред више хиљада фанова у Београдској арени.

Тачно у поноћ уз инструментал Syspiria (Goblin song) Менсон се појавио у кожном мантилу са црвеном фарбом преко ока.

„Хвала вам што сте ме позвали у своју земљу", рекао је Менсон, који је током целог концерта између песама комуницирао са публиком.

Прве стихове песме Hey, Cruel World, пратило је вриштање публике, а еуфорија је настављена и уз Disposable Teens, No Reflection, Mobscene, The Dope Show.

Иначе познат по ексцентричним наступима, Менсон се синоћ уздржао од „хорор" сцена. Међутим, контрoверзне изјаве упућене публици нису изостале.

„У Србији су многе добре ствари сматране лошим, видим типа који скида кошуљу и девојку која жели да поједе своју ногу", изјавио је Менсон у току концерта.

Током једночасовног концерта публика је чула и Rock is Dead, обраде Personal Jesus и Sweet Dreams.

Посетиоци су у ритму скандирали када се амерички кантаутор појавио за импровизованом говорницом на којој је био знак за опасност од високог напона и отпевао Antichrist Superstar, а уследио је још један бис и нумера Beautiful People.

„Не сумњајте, ако волите Менсона, волите и дрогу", рекао је певач.

Након Менсона до раних јутарњих часова београдску публику на фестивалу забављао је британски хаус трио "Dirty Vegas", али већи део публике напустио је Арену када и звезда вечери.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару