Читај ми!

Мадона хвата залет из Израела

Грандиозним концертом у Тел Авиву, који кошта око четири милиона долара, краљица попа вечерас започиње светску турнеју, најдужу до сада.

Десетине хиљада људи у Израелу имаће част да данас буду први у свету који присуствују најновијој концертној турнеји поп краљице Мадоне, најављују израелски медији.

Шоу "MDNA", назван по њеном 12. студијском албуму, објављеном у марту, организован је три године након што је певачица окончала претходну светску турнеју "Sticky аnd Sweet" са два наступа у Тел Авиву.

Најновија Мадонина турнеја је 9. и најдужа. Она ће посетити 32 земље, укључујући Уједињене Арапске Емирате, Украјину и Колумбију.

Процењује се да грандиозни шоу у Тел Авиву стаје најмање четири милиона долара. Постављање бине на стадиону у Рамат Гану, који може да прими 35.000 људи, потрајало је две недеље. Бина дуга 800 метара направљена је у Белгији.

Уз стадион су подигнуто насеље од шатора, у којима има спаваћих соба и соба за игру Мадонине деце, као и посебна одаја где ће она дочекати америчког телевизијског комичара Конана О Брајeна. Он је допутовао у Израел сепцијално да прати њен шоу.

На бини ће се појавити уз Мадону још око 100 људи. За њих је у хотелу „Дан" у Тел Авиву изнајмљено 70 соба, а за саму Мадону председнички апартман.

Цене улазница за концерт у свету стају од 45 до 600 долара, а у Израелу од 62 до 620 долара за ВИП пакет који укључује тапацирано место у посебном ВИП делу, паркинг, топли оброк и приватну забаву.

Мадона је, одговарајући на критике о високој цени карата, у интервјуу за Њузвик још у фебруару изјавила: „Почните да штедите сада. Људи троше 300 долара на ташну све време. Радите читаве године, уштедите новац и дођите на мој концерт".

Она је већ објавила да је продала карте у вредности од 240 милиона долара, а Хафингтон пост је проценио да ће се концертној тури сакупити најмање 300 милиона долара.

Израел очекује да концерт допринесе и туризму, имајући у виду да је око 4.000 Мадоних фанова стигло у Израел због концерта. Они су купили карте још у фебруару, чим је Мадона најавила почетак турнеје на својој Фејсбук страници, дозволивши само члановима својих фан клубова да купе карту у првих 48 сати.

Уз фанове, десетине новинара из целог света пратиће концерт.

"Diet Coca-cola", која је главни спонзор концерта у Израелу, понудила је преко Фејсбука могућност да се добије карта за места у такозваном дијамантском делу, заправо на бини.

У САД се процењује да ће Мадонина турнеја донети додатних 85 милиона долара прихода од реклама, укључујући и права на ТВ пренос и снимање, између осталог.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару