Читај ми!

Експлозија звука на „Егзиту“

Хардкор грмљавина, метал олуја, треш вихор бескомпромисних бендова дочекаће посетиоце овогодишњег „Егзит“ фестивала на „Експлозив“ бини. Уз већ најављене "Street Dogs" и "Dirty Rotten Imbeciles", наступиће "Cruel Hand" и "Sodom", али и други велики светски, регионални и домаћи бендови спремни за најжешћу свирку.

Гласно озвучење, бескомпромисни бендови и многа друга изненађења у знаку 13. фестивала јесу оно што организатори „Егзита" пре свега обећавају ове године на „Експлозив" бини.

Љубитељи енергичног и јаког звука ове године ће посебно уживати у наступима група које ће наступати на тој бини од првог дана фестивала, 12. јула.

Поред већ најављених "Street Dogs" и "Dirty Rotten Imbeciles", на бини ће наступати "Cruel Hand" и "Sodom" и мноштво светских, регионалних и домаћих бендова спремних за најжешћу свирку на Петроварадинској тврђави.

Другог дана фестивала, „Експлозив" екипу предводиће један од најважнијих хардкор састава нове генерације, амерички "Cruel Hand".

Са три студијска албума иза себе и критикама релевантних медија који бенд називају „веома интензивним хардкор саставом, који одликује невероватна брзина и свирепе музичке деонице", "Cruel Hand" обећава најокрутнију свирку на „Егзиту", и то баш у петак, 13. јула, на најбаксузнији дан у години!

Немачки треш метал бенд "Sodom" наступиће на „Експлозив" бини трећег дана велике музичке смотре.

Чланови састава су неприкосновени владари жестоког метал звука, дубоко укорењеног у најдубљем андерграунду, али су и суверени носиоци титуле једног од најцењенијих треш метал бендова Старог континента, док су својим демо снимцима, према оцени многих критичара, ударили темеље блек метал правца.

У каријери дужој од три деценије бенд је директним и сировим звуком похарао све континенте, стекао армије фанова у свим крајевима света и, што је најважније, није ни за корак одступио од својих почетних принципа.

Издали су 13 студијских албума, као и бројне синглове, компилацијске албуме, видео-издања, а пред сам долазак у Србију на „Егзит" фестивал бенд ће објавити ексклузивно издање "30 Years Sodomized 1982-2012" поводом 30 година рада.

Подршку већ најављеним "Street Dogs", који наступају 12. јула, пружиће њихови саборци из Србије, један од најважнијих домаћих панк бендова "Red Union".

Њима се истог дана придружују "The Bayonets", смедеревски панк-ска састав „Потрес", као и новосадски "Ground Zero".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару