Читај ми!

„Пинк мартини“ штимује инструменте

Чланови састава „Пинк мартини“ увелико се спремају за наступ у Београдској арени 31. маја. Осим уобичајених захтева, које имају многе звезде, ови музичари желе, пре свега, добре инструменте и здраву храну. Улазнице за концерт коштају између 1.600 и 2.900 динара.

Амерички састав „Пинк мартини" одржаће 31. маја концерт у Београдској арени, а листом захтева тог необичног састава од 12 чланова, доминира дуг списак инструмената и техничких услова неопходних за квалитет звука које треба испунити.

Међу нешто више од 30 инструмената, осим неизбежног клавира, налазе се латино удараљке, професионалне кастењете, кубански и бразилски инструменти, наведено је у саопштењу Београдске арене.

Оснивач бенда Томас Лаудердејл време у гардероби воли да проводи свирајући, тако да ће му на располагању бити и пијанино.

Оркестар који проналази инспирацију у романтичним холивудским мјузиклима, наступиће други пут у Београду. Пет година након премијерног дружења са домаћом публиком, „Пинк мартини" долази у организацији Арене и „Југоконцерта".

Чланови групе пре наступа уживаће уз кафу, зелени и чај од нане. На њиховом столу наћи ће се квалитетни сендвичи са салатом од туне или пилетине, вегетаријански сендвичи за два члана групе, супа, млеко и јогурт.

Музичари су замолили да пред наступ имају јела од рибе, пилетине, говедине и свињетине, поврће, затим разне врсте сира, салате и интегрални пиринач.

Група сада има 12 чланова и сарађивала је са 30 оркестара, укључујући и више наступа с Филхармонијом Лос Анђелеса, Националним симфонијским оркестром Америке и Би-Би-Сијевим концертним оркестром.

Учествовали су на свечаности поводом отварања нове зграде Филхармоније Лос Анђелеса. Наступали су у Карнеги холу и Музеју савремене уметности у Њујорку.

Улазнице за београдски концерт коштају 1.600, 1.900, 2.200, 2.500 и 2.900 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару