Читај ми!

Познати зову на Менсонов концерт!

Ђуле „Ван Гог“, Марко „Грамофонџија“ и Бранимир Локнер само су неке од познатих личности које говоре о контроверзној звезди и зашто треба отићи на његов концерт. Од њихових изјава, организатори су направили кратак филм.

Поводом концерта Мерилина Менсона 9. јуна у Београдској Арени у организацији Београдске културне мреже и Арене Београд уз подршку Јелен Лајва, снимљен је кратак документарни филм у којем јавне личности износе ставове о овој контроверзној светској звезди.

Игор Бракус, ди-џеј Дејан Милићевић, Ђуле Ван Гог, Марко Грамофонџија, Драган Амброзић, Бранимир Локнер, Јакша Влаховић и други говоре зашто треба отићи на Менсонов концерт.

„Тај човек слови као једна од највећих атракција уживо на свету. Колика је бизарност његовог изгледа, толика је и бизарност његовог наступа, што је у глобалу супер, јер овој земљи и недостаје бизарност у правом смисли речи", изјавио је аутор култних радијских емисија Игор Бракус.

Визуелни имиџ овог уметника је свакако нешто што оставља велики утисак на све који прате његову каријеру од почетка.

„Све око њега је мени спектакуларно. Ја сам се увек питао да ли он кад устане ујутру стварно прво стави 'маке уп', па онда иде да доручкује или је обрнуто, па одеш у биоскоп и седиш поред Мерилина Менсона, а не знаш да је то он", кроз смех прича Марко Грамофонџија.

Поред јединствено-ексцентричног Мерилина Менсона, који ће први пут наступити у Београду, на сцени Београдске арене, 9. јуна појавиће се, такође, први пут и култни бенд „Лајбах", британски хаус трио "Dirty Vegas", пионири дарквејва у региону, македонски „Мизар", као и српски бенд упечатљивог стила "Block Out". Такође, прилику да се нађу на бини поред оваквих имена, имаће и млади бендови који ће своје присуство изборити путем Фејсбук конкурса.

Карте по ценама од 2.890 за партер и 2.990 динара за трибине могу се набавити на благајни Београдске арене, у Билет центру Београда, тржном центру „Ушће", „Евентим" и „Кард сервис" продајна места, као и на сајтовима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару