Читај ми!

„Партибрејкерси“ и „Оргазам“ на Гочу

Два легендарна рок састава „Партибрејкерси“ и „Електрични оргазам“ наступиће данас на фестивалу „Кингстаун“ који се одржава на Гочу код Краљева. Поред њих, публику ће забављати Марчело, Исказ, „Вортекс“ и „Земља грува“.

Љубитељи рока у Србији данас ће имати ретку прилику да на једном месту уживају у наступима два легендарна рок састава, „Електричног оргазма" и „Партибрејкерса", у оквиру другог „Кингстаун фестивала", који се одржава на планини Гоч код Краљева.

Програм на Гочу, на локацији Добре воде удаљеној око 30 километара од Краљева, почиње тачно у подне позоришним представама за децу.

Музички програм почиње у 14 сати наступом репера „Звезде Грејма", од 15 сати наступа „Вортекс", а од 16 сати Марчело и „Филтери" у друштву Исказа, док је за 17.30 сати предвиђена „Земља Грува".

Звезде вечери на бину ће изаћи у ударним терминима, па тако концерт „Електричног оргазма" почиње у 19 сати, а „Патрибрејкерса" у 21 сат.

Цена улазнице за целодневни програм је свега 500 динара и могу се купити у неколико краљевачких кафића и на лицу места, у хотелу „Добре воде" на Гочу.

Портпаролка „Кингстаун тима", који је уз Дечје одмаралиште на Гочу организатор овог музичког фестивала, Александра Ковачевић каже да ће 1. маја од 7 сати ујутро саобраћати аутобуси за Гоч, са поласцима на сваких пола сата до сат времена, у зависности од броја путника.

Поласци су са Кеја код атлетског стадиона, а цена повратне карте је 200 динара.

За оне који крену својим превозом, обезбеђен је паркинг код објекта „Пирамида".

„Имамо одличне извођаче, срећни смо што је наступио период топлог времена и зато очекујемо добру посету. И прошле године, по киши и магли, било је више хиљада људи, тако да верујемо да ће их сада бити још и више", рекла је Александра Ковачевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару