Читај ми!

„Егзит“ даје шансу талентованим извођачима

Сви заинтересовани соло извођачи, бендови и ди-џејеви од данас па до 21. маја могу да се пријаве на „Егзитов“ конкурс за наступ на некој од фестивалских бина. Под називом "Play @ Exit", конкурс је шанса младим извођачима да представе свој рад, али и да их примете менаџери и новинари из целог света.

Конкурс „Егзита" за наступ на фестивалу, под називом "Play @ Exit", почиње у понедељак, 30. априла, и трајаће све до 21. маја 2012.

„Егзит" и ове године отвара врата за све заинтересоване соло извођаче, бендове и ди-џејеве којима ће конкурс бити прилика и шанса да прикажу свој рад на некој од фестивалских бина, али и да их примете менаџери и новинари из целог света.

Сви заинтересовани појединци и бендови и ове године могу да конкуришу тако што ће се регистровати на сајту www.exitmusic.rs.

Регистрацијом и попуњавањем апликације сваки бенд се уједно и пријављује на конкурс за наступ на „Егзиту" 2012, и добија своју страницу на www.exitmusic.rs.

За све извођаче који већ имају своје профиле на сајту, довољно је да се улогују и на својој личној страници кликну на "Apply for 2012". Детаљна упутства и пропозиције конкурса могу се пронаћи на Exitmusic.rs.

Сваке године најбоље извођаче бира програмска продукција „Егзит" фестивала, уз помоћ медијских сарадника, партнера и наравно публике. Овај пут ће једног извођача изабрати и музичка редакција и слушаоци Б92 радија.

Као и сваке године сви посетиоци сајта exitfest.org могу да „лајкују" извођача који им се највише свиђа, јер ће тако извођачи са највише лајкова имати и веће шансе да буду одабрани за наступ на „Егзиту".

Прошле године на конкурс "Play @ Exit" пријавило се више од 950 извођача из целог света! Бендови који су изабрани на прошлогодишњем конкурсу наступали су на "Exit Music Live" бини, али и на великим бинама попут "Fusion" и "Explosive".

Резултати предстојећег конкурса биће објављени 12. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару