Читај ми!

„Ил Диво“ поново у Арени

Састав „Ил Диво“, фузија опере, позоришта и концертног извођења, наступиће у Београдској арени 22. септембра. Познати квартет је пре три године наступао у српској престоници, а за нови сусрет са домаћом публиком најављују богатију сценографију и представљање албума "Wicked Game".

Познати квартет „Ил Диво", који се прославио изводећи поп хитове у оперском маниру, наступиће 22. септембра у оквиру светске турнеје у Београдској арени.

Швајцарски тенор Урс Булер, баритон Карлос Марин из Шпаније, француски поп певач Себастијан Изамбард и тенор Дејвид Милер из Америке, одушевили су београдску публику пре три године концертом у Београдској арени, а овога пута представиће последњи албум Wicked Game, који је, од објављивања у новембру 2011, већ продат у преко милион примерака широм света.

„Ил Диво" у Београд долази са још бољом сценографијом од претходне. Публику ће, како је најављено, изненадити и наступ који ће пратити сваку нумеру, а за који дизајн потписује креативни директор Брајан Бурке, уметнички директор наступа Селин Дион у Лас Вегасу.

„Састав 'Ил Диво' је модерна фузија опере, позоришта и концертног извођења. Привилегија је креирати визуелни портрет који позива публику на готово позоришно путовање кроз њихову музику", изјавио је Бурке.

Wicked Game је пети студијски албум који, поред насловне нумере, драматичне обраде хита Криса Ајзака, укључује и песму Роја Орбинсона Crying, адаптацију композиције Adagio for Strings Семјуела Барбера под називом Dove L'Amore, као и верзију незаборавне песме Time to Say Goodbye.

„Стално се трудимо да подижемо ствари на виши ниво. Сваки пут када урадимо нешто ново, желимо још боље. Нови албум је много зрелији и озбиљнији. Откад смо почели, много људи је покушавало да ради исто што и ми. Зато смо морали да се мењамо или више никога не бисмо интересовали", објаснио је Булер.

Улазнице за њихов београдски концерт биће у продаји од 30. марта, а ексклузивни ВИП пакети укључиваће улазницу са најбољим местом, упознавање, фотографисање, узимање аутограма и лимитирани поклон од чланова квартета „Ил Диво".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару