Читај ми!

Карл Кокс доноси „револуцију“ са Ибице

Јединствену атмосферу техно журки са Ибице у „Белекспоцентар“ преселиће ди-џеј Карл Кокс 28. априла. Енергични и светски познати музичар присутне ће загрејати и нумерама са актуелног албума "All Roads Lead To The Dancefloor". Продаја улазница за Коксов спектакл почеће од 6. фебруара.

Један од најпопуларнијих светских ди-џејева Карл Кокс наступиће 28. априла у „Белекспоцентру", најавили су представници „Авалон" продукције, која је организатор наступа.

Најављена журка осмишљена је како би се актуелни Коксов албум All Roads Lead To The Dancefloor представио публици у Србији и региону, а организује се у сарадњи са дискографском кућом Карла Кокса "Intec Digital", коју је ди-џеј основао пре 14 година.

Четврти студијск и 26. по реду албум славног ди-џеја има више од 20 нумера које су настајале током последњих неколико година, а снимљене су и продуциране прошле године у његовом студију у Мелбурну.

Овогодишњи наступ у Србији биће уједно прилика да се представи јединствена атмосфера Revolution журки које Кокс организује на Ибици већ пуних десет година.

Кокс са актуелним издањем представља и револуционарни USB формат албума који се константно путем интернета ажурира новим садржајем, било да су у питању ремикси, снимци са наступа или ексклузивни интервјуи уз фотографије или апликације за смарт телефоне.

Продаја улазница за Коксову журку у Београду, чији је број ограничен на до сада најмањи простор у којем је овај ди-џеј наступио у Србији, почеће 6. фебруара од 10 сати ујутро.

Улазнице по цени од 2.400 динара продаваће се широм Србије и региона путем сајтова tickets.rs, еventim.rs и gigstix.com, као и на свим продајним местима као што су Билет центар, ТЦ Ушће, „Комтрејд" продавнице и благајне Београдске арене, Дома синдиката и Дома омладине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару