Читај ми!

Арена: За „Металику“ најјефтиније карте у Европи

Цена карата за најављени концерт „Металике“ на Ушћу креће се од 3.300 до 5.500 динара и најјефтиније су у Европи, истичу из Београдске арене, једног од организатора.

Улазнице за концерт бенда „Металика", који ће бити одржан 8. јуна на Ушћу, биће у продаји од 27. јануара, најавио је данас један од организатора концерта - Београдска арена.

Карте за партер коштају 3.300 динара, за „фан пит" 4.400, а за трибине за седење 5.500 динара и, како кажу у Арени, најјефтиније су у Европи, а моћи ће да се купе у Арени, Билет центру Београда, Евентим продајним местима, Гигстиксу, тржном центру „Ушће", књижарама „Делфи" и „Вулкан", као и преко интернета.

Славни рок бенд „Металика" извешће на концерту у Београду цео Црни албум (Black Аlbum), нумере Enter Sandman, Sad But True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing Else Matters, као и песме са осталих албума.

Као „Лед цепелин" за хард рок и „Секс пистолс" за панк, тако је „Металика" бенд који је одредио изглед и звук хеви метала осамдесетих година 20. века. Од оснивања 1981. група се развила од андерграунд хеви метал бенда до једног од најуспешнијих састава на свету са бројним фановима.

Њихови албуми су продати у више од 100 милиона копија широм света, само у Северној Америци продато је преко 65 милиона, уз освајање златних и платинастих тиража у више од 40 земаља.

Black Аlbum из 1991. био је на првим местима топ листа у више од 25 земаља и продат је у више од 25 милиона копија, а награђен је престижним РИАА дијамантским признањем (за продају преко 10 милиона копија у Америци).

Њихов најновији албум Death Magnetic нашао се на првим местима у 32 земље и продат је у 28 милиона примерака.

„Металика" је освојила бројне награде, укључујући девет Греми, две Америчке музичке награде и две МТВ музичке видео награде.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару