Читај ми!

Славни и по промашајима

Постизање великог успеха на светској поп сцени у 2011. години није помогло Адел, Лејди Гаги и Џастину Биберу да се не нађу и на мање популарној листи промашаја године. Такво рангирање нису избегли ни Др Дре, Никол Шерзингер, Бритни Спирс, Кристина Агилера, Will.i.am и још многе њихове колеге којима се ни најмања грешка није праштала.

Светску музичку сцену у 2011. обележили су одлична продаја Аделиног албума 21, нови албум и хуманитарне акције Лејди Гаге, као и успеси младог Џастина Бибера, а исте звезде нашле су се и на листи највећих промашаја када је реч о поп музици, преноси Ем-Ти-Ви.

Спот Лејди Гаге за песму The Edge of Glory и групе "Heart2Heart" за нумеру Facebook Official, отказивање концерата Адел, Ријане, Тејлор Свифт, Кејти Пери и многобројни проблеми Џастина Бибера оцењени су као „промашаји у поп музици у 2011", навео је Ем-Ти-Ви, позивајући се на блог Idolator.

Бибера су током прошле године напали испред робне куће "Macy's" у Њујорку, у Аустралији су га гађали јајима, да би на крају морао да трпи шале на свој рачун, због оптужбе да је отац детета једне своје обожаватељке.

Др Дре и Никол Шерзингер поново су одложили издавање најављиваних албума, а Бритни Спирс аутори блога оптужили су да је певала на плејбек на турнеји, због чега су многи разочарано напуштали концерте.

Кристина Агилера је током наступа у оквиру финала НФЛ лиге, чувеном Супербоулу, изменила речи америчке химне, док је фронтмен групе "Black Eyed Peas", познатији као Will.i.am, текст песме читао са телефона, што је забележено камером.

Крис Браун растурио је гардеробу у бекстејџу, сломио огледало и излетео из зграде без мајице, пошто га је водитељка емисије Good Morning, America поново питала о нападу на Ријану.

Черил Кол отпуштена је са позиције судије у америчкој верзији емисије X Factor и уместо ње доведена Никол Шерзингер.

Ни Бијонсе није имала срећу да избегне овакво рангирање, те се на листи највећих промашаја у 2011. у поп музици нашла јер ниједан сингл са последњег албума 4 није успео да се пласира у првих десет на америчкој листи синглова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару