На реду је „Чаробњаков сестрић“

Љубитеље серијала „Летописи Нарније“ обрадоваће вест да ће ускоро почети снимање новог наставка и то по књизи „Чаробњаков сестрић“. У следећем делу се говори о пореклу Нарније, ормана и чаробне светиљке, а планирано је да стигне у биоскопе за Божић.

Следећи филм из серијала Летописи Нарније (The Chronicles of Narnia) биће сниман по књизи Чаробњаков сестрић, изјавио је продуцент Мајкл Флаерти, а пренели су сајтови који прате филмску индустрију.

Роман Чаробњаков сестрић је шеста прича у серијалу Летописи Нарније, али се радња дешава пре прве књиге, Лав, вештица и орман.

„Волим Чаробњаковог сестрића зато што је то сјајна прича о почецима тог света", објаснио је Флаерти.

„Толико тога се сазна о пореклу ормана, одакле је чаробна светљика, одакле потиче Нарнија".

Флаерти је додао да му је циљ да Чаробњаков сестрић у биоскопе стигне за Божић.

Последњи из серијала Летописа Нарније, Путовање Намерника зоре, приказиван је прошле године и зарадио је у свету више од 400 милиона долара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи