Бибер „филмски“ претекао Мајкла Џексона

Документарац о тинејџерској поп сензацији Џастину Биберу "Never Say Never" забележио је већу зараду у САД од остварења "This is it" о Мајклу Џексону. Ипак, на светским благајнама остварење посвећено преминулом краљу попа далеко је испред филма о млађаном Биберу.

Приход од биоскопских улазница музичког документарца Never Say Never о младом канадском певачу Џастину Биберу премашио је зараду филма This is it, који је посвећен преминулом краљу попа Мајклу Џексону.

Биберов филм, који је почео да се приказује пре шест недеља, досад је зарадио 72,2 милиона долара у САД, док је Џексонов на америчким благајнама инкасирао укупно 72,1 милион долара.

На међународном плану, међутим, This is it и даље остаје недостижан са зарадом од 189,1 милион долара.

Never Say Never је засад у иностранству остварио зараду од 10,8 милиона долара и, према незваничним предвиђањима студија Парамаунт, мало је вероватно да ће успети да премаши суму од 20 милиона долара.

Иако најављена за 2. април, београдска премијера Биберовог филма ипак је отказана због економске неисплативости.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи