„Почетак“ ускоро и у Србији

Акциони сај-фај трилер прослављеног режисера Кристофера Нолана „Почетак“, са Леонардом Дикапријом у главној улози, у биоскопе у Србији стиже 22. јула.

Научнофантастични трилер „Почетак" култног режисера Кристофера Нолана код нас ће се приказивати од 22. јула, саопштила је дистрибутерска кућа „Так".

Светска премијера овог филма одржана је 8. јула у Лондону.

Нолан је аутор великих хитова „Мрачни витез", „Бетмен почиње", „Престиж" и „Мементо", који су, баш као и његов последњи филм, добили одличне критике.

У шпијунској причи из сутрашњице, „Почетку", играју Леонардо Дикаприо, Марион Котијар, Том Харди, Кен Ватанабе, Џозеф Гордон-Левит, Елен Пејџ и Мајкл Кејн.

Радња „Почетка" дешава се у блиској будућности, у којој су могуће крађе информација из људске подсвести - у време док човек спава.

Дом Коб, којег игра Дикаприо, један је од таквих лопова, и похлепан је играч у свету корпоративне шпијунаже све док не постане међународни бегунац.

Понуђено му је да се извуче уз помоћ новог посла који од њега захтева немогуће: не да украде идеју, већ да је усади у ум другог човека.

Биоскопска дистрибуција у САД почиње 16. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи