Читај ми!

Маја Манџука: Популарност и слава имају и плус и минус

Мају Манџуку сви памте по улози у филму „Муње”. Мало ко зна да је по професији продуцент и то врло успешан. Спрема се за улогу у серији „Михољско лето”, коју ћемо гледати на РТС-у.

Серија 'Михољско лето' у првој сезони има 12 епизода. Радња је смештена у једну лепу вилу где проводе време и живе људи старији од 65 година, који су се изместили из својих примарних породица. Ту се догађају разне занимљиве ситуације“, истакла је Маја Манџука.

Додаје да је глумачка екипа одлична, са Бранком Петрић на челу. Та жена је прави пример, како каже Маја, да су године само број, она је права дама од које може много да се научи. Ту су још Аница Добра, Славко Штимац, Немања Оливерић, Светозар Цветковић...

У серији играм Софију, самохрану мајку која има малу ћерку. Софија има бурну прошлост, али је радила на себи. У серији долази да посети оца...“, рекла је Маја Манџука.

Глумица каже да популарност и слава имају и плус и минус, а важно је да се није променила, дружи се са истим људима, који су јој донели многе лепе ствари у животу.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије