Читај ми!

Би-Би-Си потврдио прекид емитовања емисије Топ гир

Из британског јавног сервиса Би-Би-Си-ја саопштено је да се популарна емисија „Топ гир“ неће враћати на програмску шему „у догледној будућности", након што је водитељ Фреди Флинтоф учествовао у саобраћајној несрећи која је довела до прекида продукције последњег серијала „Топ Гира".

Некадашњи капитен крикет репрезентације Енглеске Фреди Флонтоф, који је после спортске каријере почео да ради као водитељ емисије Топ Гир, пребачен је у децембру у болницу хеликоптером хитне помоћи. Он је имао аутомобилску несреће при великој брзини на писти аеродрома „Дансфолд парк“ у Сарију, коју се од 2002. године уобичајено користили за потребе снимања забавних емисија Би-Би-Си-ја, преноси Гардијан.

То Флонтофу није била прва саобраћајна несрећа. Раније је, изгубио контролу над моторним трициклом при брзини од скоро 200 километара на сат, током трке са колегама водитељима Крисом Харисом и Педијем Мекгинисом.

Одлука да се са емисијом „Топ гир“ прекине, „пала" је после екстерне истраге Би-Би-Си-ја „о здрављу и безбедности", о којој се британски јавни сервис није јавно оглашавао.

У званичном саопштењу Би-Би-Си је потврдио да је донета одлука да се „до даљег обустави емисија Топ гир“.

петак, 08. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара